Japanauto d.o.o je firma specijalizirana za distribuciju autodijelova vrhunske kvalitete za sva Japanska i Korejeska vozila koja već više od 8 godina posluje ne samo na prostoru Bosne i Hercegovine nego i šire. Naši kupci dolaze iz raznih krajeva Evrope i po nepisanom pravilu uvijek zadovoljni izlaze iz naše poslovnice.

Naš vrhunski tim je uvijek spreman da udovolji zahtjevima i željama kupaca na veoma profesionalan način, tako da Vi budete zadovoljni, a Vaš automobil uvijek spreman i tehnički ispravan za svako Vaše putovanje. Iako Japanauto d.o.o. posluje vise od 5 godina, naše iskustvo je nemjerljivo jer naša firma osim što se bavi distribucijom, bavi se i dijagnostikom kvara na Vašem automobilu.

Prilikom dijagnostike kvara, u dogovoru s Vašim mehaničarom i Vama preporučiti ćemo Vam dio koji odgovara Vašem automobilu, te ćete isti moći nabaviti u našoj poslovnici. Japanauto Vam neće prodati dio koji ne odgovara Vašem autu.
Širok asortiman autodijelova i zadovoljni kupci govore o našoj kvaliteti, te epitet najboljeg distributera autodijelova za Japanska i Korejska vozila u Bosni i Hercegovini je naša realnost.

Obratite nam se! Naše osoblje prica Njemački, Engleski i Bosanski/Hrvatski/Srpski jezik, te će stoga Vaš upit na bilo kojem jeziku biti obrađen, a djelovi spremni u poslovnici ili dostavljeni na željenu adresu.

Dođite i uvjerite se u širok asortiman ponude, profesionalnu uslugu i ljubaznost našeg osoblja.
Čekamo vas, Vas Japanauto!