TOPTUL alati za profesionalce

TOPTUL je brand koji nudi niz profesionalnih alata visoke kvalitete. I ako do sada nepoznat brend na našem tržištu, ali veoma dobro poznat u svijetu smatraju ga jednim od najkvalitetnijih alata za profesionalce na tržištu. Toptul pokriva širok asortiman alata, pri čemu ponuda nije ograničena na auto industriju, već pokriva kompletnu ponudu specijalnih alata u svim branšama. Vrhunska kvaliteta i izdržljivost glavne su odlike TOPTUL alata za profesionalce.

TOPTUL profesionalni ručni alat proizvodi se više od 30 godina. TOPTUL alat proizveden je od čelika vrhunskog kvaliteta, krasi ga vrhunski dizajn i ergonomija. Namenjen je za profesionalnu i industrijsku upotrebu. Međunarodni zahtevi, propisani ANSI i DIN normama, dostignuti su i premašeni do čak dvostrukih vrednosti. TOPTUL alati su proizvedeni od vrhunskih legura Cr-V, Cr-Mo, Cr-V+S2 i legure ekspertskog kvaliteta SiNiCrMo+V. Glavni koncept TOPTUL Kontrole Kvaliteta insistira na dva glavna principa u Kontroli Kvaliteta:

  1. Potvrda kvaliteta kroz praktičan rad- Konstantno potvrđivanje kvaliteta proizvoda testiranjem u realnim uslovima rada
  2. Multi- segmentna laboratorijska testiranja pre puštanja u masovnu proizvodnju- Potvrda ispravnosti procedura i uređaja, stabilnosti kvaliteta, standarda provere proizvodnih procesa kroz procese projektovanja i razvoja i probne proizvodnje.