O nama

NAŠE VRIJEDNOSTI

Mi smo Japanauto

Specijalizirani za distribuciju autodijelova vrhunske kvalitete za sva Japanska i Korejeska vozila poslujemo više od 10 godina ne samo na prostoru Bosne i Hercegovine nego i šire. Naši kupci dolaze iz raznih krajeva Evrope i po nepisanom pravilu uvijek zadovoljni izlaze iz naše poslovnice.

MISIJA

Održavamo dugoročne i kvalitetne odnose sa mrežom naših klijenata. Naša profesionalna usluga i ljubaznost osoblja osigurava brzo rješenje za svaki vaš problem.

VIZIJA

Prepoznati smo kao lider u distribuciji autodijelova za japanska i korejska vozila. Kao takvi, nastojimo nastaviti svoj doprinos u razvoju tržišta kroz širenje asortimana proizvoda i mreže poslovnica u cijeloj BiH.

POSLOVNA FILOZOFIJA

Uvijek spremni da udovoljimo vašim zahtjevima i željama na veoma profesionalan način, tako da budete zadovoljni, a vaš automobil uvijek spreman i siguran za svako putovanje.

Maksimum povjerenja za maksimum sigurnosti

Dugogodišnje iskustvo, ekskluzivna saradnja sa renomiranim svjetskim proizvođačima autodijelova i širok asortiman ponude čine nas vašim sigurnim partnerom za bezbrižnu vožnju.

Count Up to 10
10

Godina uz Vas

Count Up to 78
78

renomiranih proizvođača

Count Up to 48250
48250

Artikala

Kontaktirajte nas

Dođite i uvjerite se u širok asortiman ponude, profesionalnu uslugu i ljubaznost našeg osoblja. Čekamo vas, Vas Japanauto!